RSS Feed
jun 24

Problem med dårligt indeklima og skimmelsvamp

Posted on onsdag, juni 24, 2009 in Dårligt indeklima

Vi har et problem hjemme ved os.

Vi har igennem længere tid haft problemer med dug på vores vinduer og at der ligger vand i vores vindueskarme.I dag havde min kone så en god ven på besøg og han sagde at det var tegn på at vi havde et for dårligt indeklima. Han fortalte at det udover at fremkalde støv og give os snue, så kan et dårligt indeklima med tiden  udvikle sig til skimmelsvamp der kan ødelægge huset og fremkalde allergi.

Derfor er vores problem,  hvordan forbedrer vi vores indeklima og undgår skimmelsvamp?

Min kones gode ven sagde at der nok ikke var andet at gøre end at invistere i nogle store maskiner til forbedring af indeklima, dog mener han at sådan en løsning er meget dyr og besværlig at sætte, og vi håber derfor at der er andre løsninger.

Bring on the comments

 1. Opera siger:

  Hej mesterland

  Har selv boet et hus hvor vi havde problemer med et for dårligt indeklima. Vi investerede derfor i et ventilationsanlæg, og derefter gik der ikke lang tid før vi fik vores indeklima optimeret væsentligt.

  Jeg kan desværre ikke huske det præcis navn på ventilationsanlægset, da jeg ikke bor i huset længere, men på daværende tidspunkt mener jeg ikke at jeg gav mere end 7-10 tusind for sådan et anlæg.

  Et godt råd herfra er ihvertfald hurtigst muligt at få noget gjort ved jeres dårlige indeklima.

 2. Nizco siger:

  Hej Opera

  Tak for svaret.
  Vi er også så småt begyndt at kigge os om efter et ventilationsanlæg. Min kone og mig er stortset blevet enige om at når vi nu skal i gang med sådan et projekt, kan vi ligeså godt gå hele vejen og få investeret i et solventilationsanlæg.

  Vi satser i hvertfald på at vi på den måde kan spare nogle årlige udgifter – samtidig med at vi selvfølgelig skåner miljøet.

 3. Hans Iversen siger:

  Hvis du har brug for et billigt og godt solventilationsanlæg, kan du evt. anskaffe dig et sunventanlæg fra http://www.robo-therm.dk de sælges gennem bl.a. XL byg
  Vi har selv et anlæg på vores sommerhus, hvor det har gjort indeklimaet bedre, og så sparer vi endvidere nogle kroner 🙂

 4. […] et par dage siden opdagede vi at vi har et problem med for dårligt indeklima. Efter råd fra en god ven af min kone og fra råd her på bloggen er mig og min kone blevet enige […]

 5. Nizco siger:

  Tak for råddet Hans

  Som du kan se på det seneste indlæg her på bloggen, har jeg fulgt dit råd og investeret i ventilationanlægget SunVent.

  Takker endnu engang.

 6. […] Som tidligere nævnt her på Mesterland har vi investeret i et Solventilationsanlæg, da vi fandt ud af at vi havde et problem med skimmelsvamp. […]

Leave a Reply