RSS Feed
okt 20

Udskiftning af gamle vinduer

Posted on tirsdag, oktober 20, 2009 in Byggeplaner, Udskiftning af vinduer

Efter at have udskudt projektet om en haveudviddelse, går mig og min kone straks i gang med næste projekt. Vores vinduer i stort set hele  huset er ved at se lidt sørgelige ud og mange af dem er blevet meget svære at åbne.

Derfor overvejer vi at få vores vinduer udskiftet med nogle nye. Desværre bliver udskiftning af vinduer nok bare en dyr fornøjelse og så er jeg faktisk også ret ked af at skulle sige farvel til de gamle vinduer. Dem er jeg faktisk ret glade for, da jeg synes de passer ret godt til resten af huset. Men der er jo desværre ikke så meget at gøre. Det er i hvert fald irriterende at skulle bruge alle sine kræfter hver gang et vindue skal åbnes.

Bring on the comments

 1. Lord of Bacon siger:

  Hey Mester

  Tror du ikke bare at det dine vinduer trænger til er en omgang vinduesservice?

  Jeg har ihvertfald selv prøvet at have et vindue, som jeg ikke synes gik helt som det skulle. Derfor fik jeg et professionelt vinduesservicefirma til komme ud og smøre mine vinduer og hvad de nu ellers gjorde ved dem.

  Det hjalp virkelig og det kan jeg sagtens anbefale. Det er også langt billigere end at skulle have alle vinduer udskiftet 😉

 2. Nizco siger:

  Hej Lord of Bacon

  Tak for dit interessante svar omkring vinduesservice. Det vil mig og min kone bestemt tage op til overvejelse.

 3. […] Efter råd fra en venlig læser her på bloggen, besluttede mig og min kone os for at få en omgang vinduesservice, i stedet for at få de gamle vinduer udskiftet. […]

Leave a Reply