RSS Feed
aug 14

Computerproblemer løst

Posted on fredag, august 14, 2009 in Computerproblem

Som skrevet i går havde vi computer problemer herhjemme. Efter anbefaling fra en læser her på bloggen prøvede jeg hurtigt et par programmer, der skulle gøre computeren hurtigere. Jeg synes dog programmerne virkede noget komplicerede og det var derfor ikke noget jeg turde begynde på.

En anden læser foreslog professionel hjælp via fjernsupport. Jeg var ikke selv bekendt med hvordan fjernsupport fungerede men besluttede alligevel at prøve det, da computeren efterhånden blev langsommere og langsommere.

På siden www.sjat.dk anmodede jeg om fjernsupport, mens jeg vi telefonen havde kontakt med en af it-supporterne bag siden.

Efter at forbindelsen var oprettet kunne IT-supporteren se med på min skærm og tilmed styre min mus. Han fortalte mig at min computer var langsom fordi, den trængte til at blive ryddet op i samtidig med at den godt kunne trænge til en defragtmentering. Efter at IT-supporteren havde kørt nogle programmer igennem fjernede han unødvendige programmer, som var kommet ind på vores computer på den ene eller anden måde.

Inden han afbrød forbindelsen satte han computeren til at hente de nyeste Windows Opdateringer. Da computeren så havde hentet og installeret disse opdatering fik den en genstart, og jeg må sige at det er noget der virkelig har hjulpet på maskinen. Den køer fantastisk nu.

Så jeg kan klart anbefale alle der har en sløv computer at få den givet et serviceeftersyn.

Be the first to comment.

Leave a Reply