RSS Feed
aug 13

Nyt tøj til konen

Posted on tirsdag, august 13, 2013 in Dametøj

Min dejlige kone som ellers sjældent er sur og tvær har brokket sig noget på det seneste, over at hendes garderobe ikke var så opdateret som hun gerne ville have den skulle være. Vi blev derfor enige om at hun skulle investere i noget nyt smart dametøj.Vi gik derfor på jagt i alle de nærliggende tøjbutikker og brugte nærmest en hel weekend på at gå frem og tilbage i butikker som H&M, Noa Noa, Salling, Vero Moda og mange mange flere. Desværre så fandt vi ikke rigtig noget som min kone kunne bruge, da det meste af deres udvalg ikke lige faldt i hendes smag. Vi besluttede os derfor at sætte os sammen ved computeren og se om internettes udvalg af lækkert dametøj passede bedre til hende.

Her skulle der heldigivs ikke gå ret længe før min kone fandt en masser lækkert tøj som hun kunne lide. Faktis fandt hun måske lige lovlig meget som hun kunne lide. I hvert fald så købte hun en kæmpe bunke af både bukser, kjoler, jakker, stirktrøjer og meget meget andet og selvom priserne på de forskellige ting egentlig var meget rimelige så endte hun alligevel af købe for mange tusinde kroner.

De mange penge var dod godt givet ud, da postmanden den efterfølgende dag kom med adskillige pakker fyldt med tøj. Min kones ansigt lyste fuldstændig op og da hun prøvede de forskellige stykker tøj så lignede hun en hel million.

Så alt i alt så endte dette tøjprojekt rigtig godt og jeg står nu tilbage nogle tusinde kroner fattigere, men tilgengæld har jeg nu en lykkelig kone som tilmed ser pisse flot ud.

 

Be the first to comment.

Leave a Reply